2 Şubat 2013 Cumartesi

kar tanesinden hediye var :)

Kar'alayan Unknown
Hediyeleşmek insanı en çok mutlu eden şey sanırım. 

Ben hediye aldığımda seviniyorum ama birine bir şey hediye etmek bana daha büyük bir mutluluk veriyor. Düşündüm düşündüm sanaldan nasıl birini mutlu ederim diye aklıma blogla ilgili bir hediye geldi. 

Burada tanıştığım ama kısa sürede çooooooook sevdiğim birine bir header hazırladım. Şunu belirtmek isterim ki tamamen orjinal bana ait değil üzerinde oynamalar yapılmış ve kişiselleştirilmiş bir headerdır. 

Umarım oda sever. Zaman zaman fırsat buldukça böyle sürprizler yapmayı bugün itibariyle başlatıyorum. Hayırlı uğurlu olsun kurdelayı kesiyorum :) 

Öncelikle meleğimi tanıyın. O kalemi harflerle kimi zaman ağlatıyor, kimi zamanda hoş kahkasını döküyor yazılarına... en çok sizi kendine bağlayan yanı ise içtenlik... Tanımakta fayda var. o gerçekten bir melek ;) 
Meleğime ulaşmak için tık tık


♥ sevgili meleğim güle güle kullan canım 

6 Değerli Düşünce:

Adsız dedi ki...

Ne hoş bir hediye:)

Unknown dedi ki...

teşekkürler arselimmm :))

Demlenmisyasam dedi ki...

Ne güzel olmuş, ellerine sağlık... Güle güle kullansın, güzel güzel paylaşımları olsun... :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim canım inşallah mutlu mutlu şeyler paylaşır bizimle :)

Unknown dedi ki...

canım benim, kar şekerim çok çok çok teşekkür ederim. bana bu hediyenin haberini verdiğinde o kadar çok sevindim ki anlatamam. bi de bu yazıyı okuyunca ağladım valla. ofistekiler sordu ne oldu niye ağlıyorsun diye bi arkadaşım hediye göndermiş ona ağlıyorum diye. beğenmedin mi de ağlıyorsun dediler. hayır çooook beğendim çok mutlu oldum onun için ağlıyorum dedim.

Unknown dedi ki...

seni bir daha ağlatmam inşallah meleğim güle güle kullan inşallah güzel güzel yazılarını bizimle paylaşmaya devam edersin. kocaman sevgiler benden sana :))

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review