18 Şubat 2013 Pazartesi

İKİ MİM VE BLOG TANITIMI :)

Kar'alayan Unknown

Sevgili kitap kurdu deeeepppppp beni çook uzun zaman önce mimlemişti. Onun mimini yapmadan bir de sevgili meleğim de beni mimledi aynı mimde. İkisine de çok kocaman sevgilerimi ve Seda Sayan Öpücüklerimi yolluyorumm .. :)


Bu birinci mim olacak. Az önce deeppin blogunda yeni bir mim gördüm onuda hemen yapıp bu kez arayı açmamaya karar verdim. Mimlerle beraber bugün ilk kez yapacağım bir şey daha var. Aslında bu deeppin tarzıdır ama çalıyorum hemen tarzını :) Deepp blogunda zaman zaman blog tantımı yapar. ama deppi kimse tanıtmaz. Ben de bugün bu mimle hem onu hemde meleğimi sizlere tanıtmak istiyorum :)

Deep biraz deli biraz çılgın birisi. Kitap okumayı çoook seviyor ve vizyona giren bütün filmler hakkında bilgisi var. Ve gidip hemen izleyerek takipçilerine yorumlarını sunuyor. Takipçileri de ona güvendiği için sözlerini dikkate alıyor. Bazen hayattan anlık karelerle çıkıyor karşımıza bazen ise ev hayatından parçalar sunuyor. kısacası üslubuyla ve paylaştıklarıyla dolu dolu ve tanınmaya değer birisi. İşte deepin blogu TIK TIK !


                 *                 *                 *               *                *


Sıra geldi meleğime aslında adı melek bahar ve oda bir blog sahibesi onunla burada tanıştık. Kısa zamanda birbirimizi görmeden sıkı bir arkadaşlık kurduk. Umarım bozulmaz(amin). Onun üslubu da gayet akıcı ve insanın bam teline basıveriyor bir anda. Duygusal yazılarında itiraf ediyorum bazen ağlıyorum :) Neşeli olunca da bunu size öyle iyi aktarıyor ki...sözün kısası onu tanımak hayatımdaki çok önemli olaylardan bir tanesi. Bence sizde bir uğrayın bloguna :) İşte meleğimin blogu TIK TIK !


Eveeeet lafı çok uzattım. Şimdi gelelim mimlere. 


1.MİM :

HANGİ ŞEKİLDE KİTAP OKUMAYI SEVERSİNİZ?

Lise hayatımda bolca roman okuyan biriydim. Annem bazen o kadar sinirlenirdi ki ders çalışmayıp roman okuduğuma bende hep gece yatmadan gizli gizli okurdum. Sanırım o zamandan kalma bir alışkanlık ben kitabı yatakta okurum. Okuduğum bölümden dolayı genelde psikoloji kitapları okuyorum. İtiraf etmeliyim ki bazen kuramları okurken sıkılıp bir romana başlamak istiyorum. Kendime ödül vermek istediğimde gidip kitapçıdan anlık tebessüm sağlayan ince kitaplardan alıyorum :)


2.MİM :

Kedi olsaydınız hangi cins kedi olmak isterdiniz ve tercihiniz neden o cins olurdu?

Hayatta olmak istemediğim tek şey kedidir. Çünkü kendilerinden çok korkarım. Bana çok sinsi ve içten pazarlıklı bir hayvanmış gibi geliyor. Birde onun o yumuşak tüyleri ve sıcak kıvrımlı vücudu benim korkulu rüyamdır. Allah beni kedilerin yanında bile olmaktan korusun(amin).


Enstrüman olsaydınız hangisi olurdunuz?


En sevdiğim enstrüman yan flüt ve kemandır. Bir keman kadar içli, bir yan flüt kadar romantik olabilmeyi isterdim. Sevdiceğimin dediğine göre ben gayet odun biriymişim dee :)


Hangi yazarın yazım tarzını kendinize yakın buluyorsunuz?


Ahmet Ümit'in ve Ilgın Olut'un üslubunu çok seviyorum.


Ruhunuzu yansıtan şehri paylaşır mısınız?


Ankara Ankara Ankara..... 


En sevdiğiniz sanat dalı hangisi?


Resimmmm :)


8 Değerli Düşünce:

Unknown dedi ki...

canımmmmm benim yaaa çok mutlu oldum :D
ama ben seni ağlatmak istemiyorum ki :( yazılar öyle çıkıveriyor :)
ve aynen sende benim hayatıma girdin görmeden de birisi çoooook sevilebilirmiş anladım.
öptüm seni bitanem hemde senin dediğin seda sayan öpücüğünden :)

Unknown dedi ki...

veee o kadar mutlu oldum ki şimdi ağlıyorum yaaa

Unknown dedi ki...

meleğimmm mutlu ol diye yaptım ki zateennn :):) senin içtenliğin zateb beni ağlatmaya iten meleğim bir de bazen aynı duyguları paylaşıyoruz o da bir sebep oluyor. :) bak bende seni ağlattımm şimdi ödeştik mi noldu :)

deeptone dedi ki...

ay herkes ağlıyor tamam tamam ben gülücim.
:)
geliye yine.
:)

Unknown dedi ki...

Gül gül sana yakısmaz ki hem ağlamak :)))

Unknown dedi ki...

çok ince bir davranışla, deep'in blogundan bahsetmiş olmanla, sevgilinin söylediği gibi biri olmadığın ispatlanmıştır:)
güzel düşünmüşsün...

Unknown dedi ki...

görsün demi bunları görsün ben odun değilim :))

Unknown dedi ki...

blog tanıtımı ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review