19 Şubat 2013 Salı

Hediye önerisi???

Kar'alayan Unknown

Merhabalaarrrrrr... 
Bir konuda yardım istiyorum. Düşündüm düşündüm bir şey bulamadım. Malum sevdiceğimle yıldönümümüz geçti ama biz farklı şehirlerdeyiz. Az zamankaldı buluşmaya ve benim hediyem hala hazır değil :( Bu konuda sıkışmış durumdayım. 

Acil öneri istiyorum. 

Lütfeeeeeennnnnn ^_^

Şimdiden çook teşekkür ederim bu postu okuyana, okuyup yorum yapana, yorum yapmayıp içinden kolaylıklar dileyene ve diğerlerine :)

6 Değerli Düşünce:

kahvetelvesi dedi ki...

Çok güzel bir kalem ve bir defter alır, ayrılık boyunca bana olan duygularını yazmasını isterdim.. ( çok mu saçma oldu :))

Unknown dedi ki...

yok canım saçma olur mu hiç aşkolsun benim için bütün yorumlar çok kıymetli :) önerini yapabilirim ama çok az zaman kaldı ya olur mu ki bilmiyorum :(

Merve dedi ki...

aynı durumdayız desem benim sevdiceğimde farklı şehirde bizim de geçti hatta üstünden doğum günü bile geçti yavaştan hazırlıyorum hediyesini. bi kutu hazırlamayı düşünüyorum içine ikimizle alakalı şeyler koyucam filmdir, sevdiği çikolatadır falan. bide albüm hazırlıcam fotolarımızı bastırıp arkasına yazılar yazmayı düşünüyorum onu da kutuya ekledim mi tamamdır. el işi şeyler kıymetli oluyor. bide bi mektup yazıp koydum mu tadından yenmez bence pratik bi hediye olur (:

Unknown dedi ki...

Aslında benzer bir şey var aklımda kafamda tam toparlasam hazırlama aşamasına gececem ama yapamadım bir türlü :) ah şu uzaklık aaahhh yakında olsa alırsın bir ufak pasta çalarsın kapısını ben geldim kalbine aldıgın gibi evine de al dersin bide sarıldın mı tamamdııırr :))

Adsız dedi ki...

Sıkı sıkı sarıl ve dudağının kenarına bir öpücük kondur:) bide seni seviyorum deeeee:):):) en güzel hediye olur bence:)

Unknown dedi ki...

oooooooooooo arselimm bu ne romantikliiikkkk :):) yaparım ki ben bunuu :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review