11 Ocak 2013 Cuma

PİŞMANIM ÖLÜME KADAR-1

Kar'alayan Unknown


Saate baktı Sedef  artık yapmalıydı.. Ne zamana kadar saklayacaktı bunu. Hem bu nasıl saklanırdı ki?


Nasıl olmuştu da bu hataya düşmüştü. Oysa ki ne kadar da dikkatliydi.. 

Düşünceler beynini kemirirken kapıda anahtar sesini duydu.
 İrkildi.  
 Korktu. 
Kalbi deli gibi atıyordu. Sanki yüreğinden atlılar dört nala koşuyordu kulaklarında hissetti kalp atışlarını. 
Her zaman bu sesi duyunca aldırmazdı oysa ki çoğu zaman duymazdı da zaten. Ya mutfakta bir şeyler yapıyor olur ya da televizyonun karşısında uyuyakalmış olurdu. Son zamanlarda bu böyle olmasa da genelde böyle olmuştu.

Haklı olmak için sebepler aradı ama yaptıkları ve yaşadıkları her türlü onu hatalı çıkarıyordu.

Bir zamanlar kocasının da ona ilgisi yoktu ama. Evet evet insan eve geldiğinde karısını öpüp güzel gözlerine bakıp onu neşelendirmez mi? 

Tüm gün evin başını bekliyordu yani o da insandı ilgi istiyordu. Hafta da bir gün olsun dışarıda yeselerdi yemeği olmaz mıydı? 
Ya da neden eve bir demek çiçekle gelmiyordu. Yani geliyor da neden haftada bir kez geliyor iki, üç olsun çok olsun ne olmuş yani. Ölür mü akşamları televizyona bakıp saatlerce uyuklamak yerine beraber yürüyüşe çıksalar. Yemek yedikten sonra o da iki tabak kaldırsa sofradan sırf beraber bir şeyler yapmak adına. 

Her şeyi çok mu abartıyordu acaba ? 

Yoksa adam da mı haklıydı?

 Aslında doğru zaten sabah çok uzaktaki işine vaktinde gidebilmek için 6.00 da kalkıyor. Tüm gün çalışıyor, bir de üstüne fırça yeyip oturuyordu. Çiçekle gelmeyen kocalarda var hem ne var haftada birse ne olmuş yani zaten vazoda ancak bir hafta duruyor. O solmadan diğerini getirmiş oluyor. Ara sıra hafta sonları kahvaltıda hazırlıyor. Evliliğin heyecanı kaçmasın diye iş yerinde mesaj bile atıyor. Yazdıklarıyla güldürüyordu.. Ve en önemlisi son zamanlarda yaşanılanlar yenilir yutulur gibi değildi. Fazla bile iyi davranmıştı kocası ona.


"Peki neden bunlar şimdi benim gözüme göründü ki. Neden daha önce bu kadar olumlu şey göremedim. Neden tüm yaptıkları beni sinirlendiriyordu. Hatta neden yapmadıklarına bile kızıyordum. Ben neden kocamı aldattım..."

6 Değerli Düşünce:

Adsız dedi ki...

çok güzel yazmışsınız elinize sağlık inşallah yazdıklarınız kıldan tüyden nem kapıp mutluluğu bilmeyen kadınlarımıza ders olur sevgiler hazan

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim canım bu bir hikayenin başlangıcı bakalım ilerde bu yaptığı ne sonuç doğuracak.. yorumun için tekrar teşekkür ederimm

siyah kuğu dedi ki...

Sonunda hönkk dedim canım şimdiye kadar yazmadığım bir konu bu
Bir anlık mutluluk için bir hayat boyu mutsuz ve pişman olacağı kesin.
Yüreğine sağlık çok güzel

Unknown dedi ki...

özellikle olmamış bir konu seçtim kuğum kopya olmasın dye sonuçta emek hırsızlığı değil mi ? ;) pişmanlığı çook derinden yaşayacağı belli zaten bende sizin bildiğiniz kadar biliyorum şimdilik :)

deeptone dedi ki...

hımmm bakalım neler olmuş.
:)

Unknown dedi ki...

henüz en başı bakalım deepm :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review