13 Ocak 2018 Cumartesi

Hacı Kartanesi :)

Kar'alayan Unknown

Hello blokcular napıyonuz?

Başlıktan da tahmin edeceğiniz üzere kutsal topraklara gitme şerefine erişiyorum :)  Hacı denemez çünkü umreye gidiyorum ama olsun kendimi hacı ilan etmeyi tercih ediyorum. Nasılsa burası benim sayfam ve istediğimi derim dii mi ama :))

Bu arada konuyla alakasız ama bazı kelimeleri Türkçe yazılımına uygun olmayan şekilde yazmamam dil bilgisi eksikliğimden değil tamamen kendimi ifade etme biçimimden kaynaklı :)

Neyse işte güzel haberlerle geldim. Bir süre önce belli olan ve başvuru yaptığımız Umre ziyareti nihayet sonuçlandı ve her şey hazır şuan sadece valizimi hazırlayıp yola çıkma kısmı kaldı. Kendimi şanslı hissediyorum genç yaşta orada bulunacak olmaktan ama kızım için daha da şanslı hissediyorum.. İkra hanımefendi doğmadan o kutsal yerleri hissedecek. Kızımla tavaf yapacak olmanın heyecanı inanın tarifsiz bir şey. :) 

Bu arada rutin kontroller sırasında bebeğimin kalbiyle ilgili bir şüphe gelişti ve bir takım testler yapıldı. Şuan her şey doğum sonrasına kaldı. Bir beyaz parlama olduğu ve bunun ne olduğunu bilmediklerini söylüyorlar. Bazen geçiyormuş gelişimiyle beraber bazen de kalıcı oluyormuş ve müdahale gerekiyormuş. Doğum sonrasında yeniden bakılacak kalbine geçmemişse bir tedavi planı çizilecek. Minicik yüreğinin iyileşmesi için Kabe karşısında dua etmeyi bekliyorum. Siz de aklınıza her geldiğinde şifa bekleyen bebeklere dua eder misiniz? İçinde benim bebeğime de şifa dileyin olur mu?

eveett gitmeden herkesten helallik almam lazımmış elimden geldiğince başladım yapmaya ama burdan da beni tanıyanlara sesleneyim hakkınızı helal edin olur mu? Bir de özel istek dua var mı ismn dua ederim bak size yeter ki söyleyin :)

8 Değerli Düşünce:

sessizkaldım dedi ki...

Ne mutlu sana rabbim hacı olmayı da nasip etsin inşallah hayırlısıyla gidip gelin inşallah canım benim benim bende yana varsa bir hakkım helal olsun canım benim❤😍 o güzel ikramı da inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın rabbim şifalar versin minik kuzuma😍❤ sen o güzel kalbini hiç bozma rabbim herşeyin en güzelini versin inşallah senden tek bir ricam var kardeşim Osman için bir dua edersen çok mutlu olurum şifası için inşallah ...en güzeline emanet olun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benim sevgiler 😍😍😍❤💐😊🙏🙏

deeptone dedi ki...

ayyyyy hadi hayırlı yolculuklar yaaaa bi de dua etcem tabikideeeee, iyileşsin tabikide ikroş :)

KAHVE ZAMANI dedi ki...

Ah ne mutlu sana..Ne heyecanlı..Güle güle git güle güle gel minik kızınla birlikte..:):)

Unknown dedi ki...

@sessizkaldım,
Ayy ne güzel dualar yaa.. İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim Kardeşinin adını da dua defterime yazdım mutlaka orda adını söyleyecm :)

Unknown dedi ki...

@deeptone,

iyileşsin minik kuzuum :)

Unknown dedi ki...

@kahvezamanı,

Eveet heyecanı şimdiden sardı bilee, güzel güzel gidip gelcez kızımlaa :)

dövüşürken hanımefendi değilim dedi ki...

İnşaalah kızının hiç bir şey çıkmaz da sağasağlam kucağına alırsın. :)

Unknown dedi ki...

@sheistheman,

Yaa çok güzel geldi şuan bunu okumak ❤️ İnşallahhh dualarla güzelleşecek herşey

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review