2 Eylül 2013 Pazartesi

BAŞLIK BULAMADIM AMA OKUYUN

Kar'alayan Unknown

Öfke ne büyük bir enerji böyle. Her zaman yaz rehavetiyle yerimden kalkmaya üşenen ben bugün enerjimi nereye boşaltsam bilemedim. Boş oturmaya bayılırım normalde, miskinim, tembelim ama bugün ben ben değilim. Boş oturduğum her an daha da sinirleniyorum. Evin duvarları üstüme üstüme geliyor. Annem ve ablam neyim olduğunu sorsa da cevap vermemek için devamlı bir şeylerle uğraşıyorum. durduğum yerde geriliyorum. Evden çıkıp gidesim var ama biliyorum ki çıksam da peşime biri takılacak yine tek kalamayacam. Böyle zamanlarda kendimi hiç sevmiyorum. Ellerim buz gibi oluyor ve devamlı üşüyorum. Midemde bulantı oluyor ve iştahım kapanıyor. Hiç bir şey yapmak istemiyorum ama boş durmamak için bir oraya bir buraya koşuyorum. Boğazımda bir düğüm var sanki düğüm çözülecek ve ben hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Az kaldı bekliyorum. İşin kötüsü böyle zamanlar için kullandığım kalp ilacımı Ankara'daki evimde unuttum ve ilacı almadıkça daha da kötü hissediyorum. Şimdi diyeceksiniz seni bu kadar öfkelendiren nedir diye. İşte o, neyse boşverin...


Boş durmamak için bir şeylerle uğraşıyorum dedim ya işte o uğraşlarım sonucu bazı şeyler öğrendim bunları paylaşmak isterim. 

Saçlarımı bir zamanlar sık sık boyardım bu nedenle oldukça yıprandı. banyo yaptıktan sonra saçlarım devasa bir şekilde kabarır ve şekil almazdı, kırıklarda buna eklenince hoş olmayan bir görüntüye sahip olurdum ama buna çare buldum. Yıpranma ve genetik bir sebepten ötürü saçlarım çabuk uzamaz benim hatta aylarca dip boyamın gelmediği olur. İnternetten araştırdım ve yılan yağının saçı gürleştirdiği ve saçın uzamasına yardımcı olduğunu öğrendim. Hemen gidip bir şişe yılan yağı aldım. Ufacık bir şişesi oldukça pahalı olduğu için idareli kullanmam gerektiğini düşünüp evdeki diğer yağlarla karıştırdım. Badem yağı, zeytin yağı ve yılan yağını karışım yapıp saçlarımı yıkamadan 3 saat önce saçlarıma uyguluyorum ve bekliyorum. haftada 3 kez bu şekilde saçlarıma maske uygulamam şimdiden işe yaradı gibi görünüyor. Uzamasında belirgin bir fark yok henüz çok yeni kullanıyorum ama canlanmaya başladı. bunu hissedebiliyorum yıpranmalar düzeliyor sanırım. 

Elektriklenme için de şöyle bir yöntem buldum uzmanların yazdıklarından. Bir litre suya bir yemek kaşığı balı karıştırıp şerbet gibi yapıyorum. Saçlarımı şampuanladıktan sonra durulama suyuna bunu karıştırıyorum. İlk başta saçlarım yapışır diye düşünüp çekinmiştim ama öyle olmadı. Saçta fazla bekletmeden duruladım ve sonuç başarılı :) Uzun zamandır ilk kez saçlarım kuruduktan sonra bonus olmadı :)

Bu aralar yaptığım bir başka şey de pasta malzemeleri satın almak oldu. Yaklaşık 80 tllik alışveriş yapmışım. Ah şu Kredi kartları olmasa napardık bilmiyorum. Kart her zamanki gibi burdada çok işime yaradı. Sanırım yazacak başka bir şeyim kalmadı en iyisi ben başka uğraşacak bir şey bulayım. 

12 Değerli Düşünce:

tosbağanındünyası dedi ki...

kuzucum neden böyle bir psikoloji içindesin içinde kopan fırtınalar nedir peki?

Unknown dedi ki...

Ne güzel hep böyle enerjik olalım kiiii :)

Unknown dedi ki...

Yılan yağını önceden kuaförler yıpranan boyadan dolayı yanan ve kopan saçlar için verilerdi o kadar faydalı bir şey ki hem besliyor hem canlandırıyor hemde uzamasına faydada bulunuyor. Canım çokta canını sıkma sen o kadar güçlüsün ki her şeyin üstesinden gelirsin her sendelediğinde kenarlara tutunmak yerine dizlerine tutunarak kendine tutunarak kalk ayağa :)

Unknown dedi ki...

Anlatsam o yanacak anlatmasam ben yanıyorum kuzum ah tosbagam ne yapsam bilmiyorum ki

Unknown dedi ki...

olalım da öfkesiz enerjik olalım :)

Unknown dedi ki...

Valla gercekten mucize gibi canım saçlarım düzelmeye başladı çok mutlu oluyorum :)

ayağa kalkmam için biraz hırpalanmam lazımmış demekki bende o dönemi yaşadım dün çok kötü hissediyordum ama bugün iyiyim çok şükür :)

Unknown dedi ki...

Hırpalandıkça güçleniyorsun işte ama eninde sonunda iyi oluyorsun :)

tosbağanındünyası dedi ki...

ama sen kendini yakıyorsun :( değiyormu

deeptone dedi ki...

ay bak aman ilaçlarını ihmal etmeeee.
:)

öfke çok kötü bişi yaaa.
:)

Unknown dedi ki...

Çok Çok Çok iyi olcamm görür o :)

Unknown dedi ki...

Dün Ankaraya gittim de aldım döndüm deepp artık ilaçlarım yanımda :)

Unknown dedi ki...

Değmiyo kuzum hemde hiç değmiyo ama napıyım işte

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review