4 Kasım 2012 Pazar

yeniden merhaba..

Kar'alayan Unknown

uzun süredir blogumda yazdığım yazılara şuan ulaşamıyorum bu sebeple yeni bir blog hesabıyla karşınızdayım. nacizane bir şeyler karalamaktır niyetim umarım okuyanların duygu alemine ulaşabilirim..BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

6 Değerli Düşünce:

siyah kuğu dedi ki...

Hoşgeldin canım izleyici listen nerede hemen gadgeeti istiyorum ilk izleyicin ben olmalıyım:)
yorum doğrulama kodunu da kaldırırsan sevinirim):))

Unknown dedi ki...

blogspota alışkın değilim henüz anlamaya çalışıyorum neyin nerede oldugunu ama en kısa zamanda isteklerini yerine getirecm canım :)

siyah kuğu dedi ki...

Blog'unuzu kimlerin düzenli olarak okuduğunu öğrenmek ve blog'unuz için genel bir hayran tabanı geliştirmek ister misiniz? Blogger İzleme özelliği sayesinde artık bunu ve hatta daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz! Blogger'da kullanıcılar blog yazarına ve dünyaya o blog'un hayranı olduklarını belirtmek için herhangi bir URL'yi genel olarak izleyebilir. İzleyenler gadget'ını kullanarak, blog'unuzun popülerliğini göstermek ve daha fazla okuyucunun kayıtlarınızı takip etmesini teşvik etmek amacıyla blog'unuzun İzleyiciler'ini görüntüleyebilirsiniz.

İzleme widget'ını blog'unuza nasıl ekleyebilirsiniz?

İzleme widget'ını blog'unuza eklemek oldukça kolaydır. Önce blog'unuz için Düzen | Sayfa Öğeleri sekmesine gidin:


Düzeninizin kenar çubuğunda görüntülenen "Gadget Ekle" bağlantısını tıklayın. Ardından blog'unuza ekleyebileceğiniz değişik türlerde Gadget'ları içeren bir pop-up pencere görüntülenir. (İzleme widget'ı başlangıçta deneysel olacaktır, bu nedenle bazı kullanıcılar widget ekleyemeyebilir.) "İzleyiciler" adlı olanı bulun ve mavi renkli "+" simgesini tıklayın:


Ardından İzleme widget'ınız için istediğiniz başlığı girebilirsiniz. Başlık seçtikten sonra, turuncu renkli "Kaydet" düğmesini tıklayın. İzleme widget'ı şimdi blog'unuza eklendi!


Okuyucular artık blog'unuza gidebilir ve izleyicisi olabilir! Tüm arkadaşlarınızı haberdar edin ve hayran tabanınızı genişletin. Okuyucularınız blog'unuzun izleyicisi olduğunda profil resimleri İzleme widget'ınızda görüntülenir.


İzleyicilerinizin o anki sayısı kumanda panelinizde blog adının yanında görüntülenir.

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim kuğum yardımın için sanırım istediklerini yaptım :)

siyah kuğu dedi ki...

Canım sana zahmetler verdim ancak böyle iyi oldu hem benim açımdan hemde seni okuyacak olan diğer okuyucular için.
sevgilerimle güzel paylaşımlar.

Unknown dedi ki...

ne zahmeti canım aynı zamanda öğrendim işte neler yapmam gerektiğini.. iyi dileklerin için teşekkür ederim sevgilerimle :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review