18 Aralık 2013 Çarşamba

♥ Çitlembik ♥

Kar'alayan Unknown



Tatlı prenses Çitlembik blogunda bir çekiliş düzenledi ve kader bana gülümsemek istedi sanırım o tatlı güzel hediyeleri bana gönderdi :)

Dün okuldan yorgun argın eve attığımda kendimi isyan ediyordum, malum bizim evin orada bir yokuş var çıkarken 3 kez ölüyorsun sonra dirilip tekrar azabı yaşıyorsun öyle bir şey. Girdim eve derin bir sessizlik var ev arkadaşlarım uyumuş ohh ben yorgunluktan öleyim onlar dinlensin ! Hmm neyse şimdi masal perisi duyar valla bu gece bana işkence yapar dedikodusunu yaptım diye :) Bilmeyenler için söyleyeyim masal perisi benim ev arkadaşım ve oda bir bloger :) İşte buda onun blogu TIK TIK
Ne diyordum hııı işte evde derin bir sessizlik vardı ve odama sessizce girdim bir de ne göreyim yatağımın üstünde kocaman bir paket, atladım tabiiki üstüne hemen. Açtım paketi teker teker ve her pakette " ayyyy çok cici yaaa, oyyy yerimm " gibi cümleleri azzzcccıııkk yüksek sesle söylemiş olmalıyımki kızlardan biri uyanıp yanıma geldi noldu diye :) Sözün özü sevgili tatlı prenses çitlembik ben hediyelerimi çok sevdim ve notlarını sakladım en değerlilerimin arasına, hep böyle şirin, cici ve tatlı ol emi :)

Sevgiyle kalın efendim :)

6 Değerli Düşünce:

siyah kuğu dedi ki...

Güle güle kullan bebeğim.:)

Unknown dedi ki...

Kuğummm teşekkür ederim :* :)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan canım :)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim güzel meleğim :)

çitlembik dedi ki...

Guzelcim gonul isterdi ki daha guzelleri olsaydi pakette. Ama ufacik da olsa mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Gule gule kullan hepsini dilerim. :)

Unknown dedi ki...

Bunlarda çok güzelki :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review