5 Nisan 2013 Cuma

^_^ YEŞİLİME ^_^

Kar'alayan Unknown

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem..

Şimdi bu satırları okuyunca aklınıza sevdiceğime olan aşkım gelebilir ama bu kez ona değil bu satırlar :) Aaa ama kıskanmasın onuda çok seviyorum ki benn :)

Bu sözlerin alıcısı Sayın benim kardeşim gibi olan bayan yeşil yani en yakın 2 arkadaşımdan biri ;)

Bir zamanlar ona bir sözüm vardı demiştim ki sana özel bir yazı yazacam sanırım bugün onun yokluğu beni bu yazıya teslim etti...

...Biz yıllar önce tanıştık. Yaklaşık 7 yıllık arkadaşız. Lisenin ilk günü tanışmıştık. bir yerde ilk tanıştığınız kişiler zamanla çok yakın arkadaşınız olur diye okumuştum bir yazıda, bizimki de o hesap. 

Lisenin kendince zor ve neşeli geçen günlerinde ergenliğin dibine vurarak mükemmel 3 yıl yaşadık. Bizim bi de üçüncümüz var bal köpüğü. Onu başka bir yazıda anlatacam:) Zamanla arkadaşlığımıza başka kişiler dahil oldu ama tutunamadılar. Akıllarınca bizi dışladılar ama yalnız kalan onlar oldu. Nerde kalmıştık ha 3 yılı beraber okuduk sonra benim babamın tayini çıktı. Oradan taşındık ben bambaşka bir şehirde sap gibi kaldım. Yapayalnız hissettiğim günlerde birbirimizi arayıp ağlıyoduk hehe :)

Bir yılı ayrı geçirdikten sonra kader bizim daha fazla ayrı kalmamızı istemedi veee ikimizde Ankarada üniversite kazandık. Beraber eve çıkma hayallerimize ailelerimiz evhamlarıyla set çekti ama biz kopmadık 3. yılımızda aynı yerde kalmayı başardık. Şuan yurtta oda arkadaşıyız. Keşke herkes onun gibi bir oda arkadaşına sahip olabilse. .kendisi o kadar temiz ve titiz ki aklınız durur. Perşembe günleri dersi yok okula gitmediği için oturup odayı temizliyor. aynı Kanal D deki Yalan Dünya dizisindeki Servet gibi çamaşır suyu kokusu hastası :))

Şuan kendisi okulun düzenlediği Çanakkale Gezisine gitti. Yalnız bıraktı beni  hain yeşil :)

Anneme söyledim yeşil gitti diye o bile diyoki " Ah yavrum sen yetim öksüz mü kaldınn" bakın o bile kabullenmiş benim yeşile olan düşkünlüğümü.

Aslında çok fazla planım vardı. o yokken oturup bol bol kaçırdığım dizileri izleyecektim ama vazgectim uyuklayan gözlerimi normale dönüştürmek için bi duş alıp ders çalışacağım. .Malum sınav zamanı sıkışmamak için önceden azcık sıkmam lazım. Birde çok sıkılırsam dersten kendimi ödüllendirmek için hikayeme yeni bölüm yazacağım. burdan okurlara duyurulur.

Son olarak YEŞİL SEN GİTMEDEN SENİ ÖZLEDİMM 

3 Değerli Düşünce:

Unknown dedi ki...

ayyy ne güzel canım yaa :)
böyle arkadaşları vardır insanın
iyiki onlar var değilse hayat bazen çekilmez oluyor :)

Unknown dedi ki...

cok sanslısınız:)

Unknown dedi ki...

Allah herkese onun gibi birini nasip etsin :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review