11 Nisan 2013 Perşembe

Kar tanesi Ölümden Döndü ! :S

Kar'alayan Unknown

Sene olmuş 2013 öğrenciyi çileden çıkaran hocaların sayısı tükenmedi. Köküne kibrit suyu hepsininde.

2 senedir öyle bir illlet hoca var ki başımın belası kurtulamadım. Adam her dönem dersime giriyor. Hayır yani insan bu kadar mı para düşkünü olur. Verseler bütün derslere o girecek adeta ilkokuldaki sınıf öğretmenimiz olacak. Yanlış anlaşılmasın adam ders anlatmayı sevdiğinden değil. Verdiği her ders için ayrı para aldığından.


Bu alanda namı duyulmuş nefret edilenler arasında number one! 

Geçen 3 dönemde  ufak sıyrıklarla atlattığımız sürtüşmelerimiz olmuştu sonucunda bütünlemeye kalmıştım ama olsun yazın bile onu görmek benim çekilecek çilemmiş!


Bu dönem başladığından beri her hafta bir kavga her hafta bir atışma. Bakınız bir üniversite hocası öğrenciyle şöyle bir tartışmaya girer mi? Bahanesi benim İmam Hatip Lisesinde staj yapmak istememem. Bak bak baakk ne büyük suç. Sanki tüm sınıf orada yapacak yaa başka okul istedim diye tüm sınıfın önünde bana hakaret etme hakkını sen nerden buluyorsun? Benimde bu tartışmada onu kızdıracak cevaplarımın olması 2.haftaki tartışmaya temel oldu. 


Bu seferki derdimizde ben hocadan izin almadan sınıftan çıkmışım. Ya sen nerde ders veriyorsun pardon ama burası üniversite yani sen anlat dersini git sana ne kim gelirse gelsin yada çıkan çıksın. Zaten çantamı montumu falanda almadım acil bir  telefon geldi onun için çıktım. Geri girdiğimde adımı sordu. Zaten ben yokken gerekli hakareti arkamdan söylemiş birde benim yüzüme özet geçti.


3.hafta oldu yine bir bahaneyle bana sardı. bugün 4.haftaydı. Bugün kararlıydım ne derse desin cevap vermeyeceğim diye kendimi odakladım gittim. Yolda da onun 3 haftadır beğenmeyip tekrar tekrar yaptırdığı ödev yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. 


Dün geç saatlere kadar oturup ödevi tamamladım. Flash belleğe attım ama sabah çıktı almaya gittiğimde kırtasiyede dosya görünmedi. Tekrar yurda dönsem geç kalacaktım. Arkadaşımı aradım mail olarak atmasını söylerken kontorum bitti. Ne yapcam diye panikle sokakta dolanırken msj atmak aklıma geldi. mesajı yazıp bir yandanda derse yetişecem diye yola bakmamışım. adımım attım. Ve ani bir acı fren sesi bir de kulaklarımı patlatırcasına korna sesi. bir kaç cm daha ilerde olsam kartanesi mefta olacaktı. !


Hem şoka girdim yerimden kımıldayamadım hemde kaskatı kesildim. sanırım kendimi çok sıktım. Şuan sol bileğim iptal oldu. o halde birde okula yürüdüm. Salak adamın ödevini çıktı aldım gittim derse bu seferde dedi ki "Yok bunda eksikler var bakmam bile direk çizerim tamamla gel.

"Zıkkımın dibine bak sen gerizekalı seni buraya hoca yapanın aklına şaşarım ben." demeyi çok isterdim ama diyemedim ya la...
O an hem o korkumu hemde yılların sinirini ondan çıkarırdım da neyse dua etsin bileğim sakat.!


Beyefendinin dediklerini yaptım verdim ödevi çıktım dersten hemen hastaneye ve ardından eczaneye gittim. Şuan sargılı sargılı yazıyorum bu postu. Dualarınızı ve sabır dileklerinizi bekliyorum. Ben bu adamla bir sene daha nasıl geçirecem bilmiyorum en sonunda soluğu Bakırköyde alacam bu gidişle.

"BU ARADA FENERBAHÇEME BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.İNŞALLAH KAZANIRIZ.ÇUBUKLU AŞKINA KAZAN KANARYA."

16 Değerli Düşünce:

kahvetelvesi dedi ki...

Çok geçmiş olsun...Ve Allah kurtarsın bu hocadan :)

Hgkgunlukleri dedi ki...

geçmiş olsun canım :)

Unknown dedi ki...

ayy Allah razı olsun umarım dediğin olurr :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim canımm :)

Baykuş'un Notları dedi ki...

Gecmisler olsun efenim. Karsidan karsiya gecerken bir sola bir saga bir daha sola :P

Unknown dedi ki...

canımm çok geçmiş olsun, inan şimdiye kadar ki eğitim hayatımda öyle saçma sapan hocalarla karşılaştım ki, benim de aynen "bunu hoca yapanın" la başlayan çok fazla cümlem oldu..Ama maalesef bi şekilde bu basamakları da atlamamız gerekiyor..
Böyle insanlar yüzünden bir de sıkıntı çekiyoruz..Aman dikkat et, daha karşımıza neler çıkacak kimbilir..

Unknown dedi ki...

ben okuldayken de böyle bir hoca bende de mevcuttu :(
maalesef böyle hocalar mantar gibiler her yerden türüyorlar:(
canım şimdi iyi misin ucuz atlatmışsın

Unknown dedi ki...

Teşekkürlerimi sunarım sayın blog sahibesi :)) valla ben baktıgımı sanıyordum ama demekki tam anlamıyla bakmamısım :))

Unknown dedi ki...

Bazen katil olacak gibi hissediyorum yaa inan gecen hafta dersten cıktım ağlamaya basladım ben öğrenci olabilirim ama insanım sonucta haddini bilmeli onunda

Unknown dedi ki...

Dedimya meleğim hepsinin köküne kibrit suyu.

iyiyim canım bileğimin ağrısı haricinde bir şeym yok hatta benim dışımda gerçekleşen hayırlı bir olay sayesinde moralim çok üst düzeyde :))

Adsız dedi ki...

Ayy böyle hocalar çok fenaa! Allah kurtarsın canım! :(

sdsss dedi ki...

Bu tür meslektaşları duymak ne üzücü... İnan hepimiz aynı değiliz, olamayız.

Unknown dedi ki...

ooo geçmiş olsun canım neler neler olmuş öyle okula gelebilcen mi yarın

Unknown dedi ki...

Amin amin Allah kısa zamanda ya onu benden uzaklaştırsın yada bana bol bol sabır versin

Unknown dedi ki...

Saygılar hocam :) Valla öyle hocalarım var ki bana yükseklisans yapma yolunu bile düşündürüyor ama bu hoca yüzünden gecen hafta okulu bırakmayı bile düşündüm.

Unknown dedi ki...

İyim yaa bileğim ağrıyo onun haricinde sağlamım uyanırsam gidecem yarın :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review