9 Mart 2013 Cumartesi

En şizofren-6

Kar'alayan Unknown
Yine anlam veremediğim rüyalar...

Rüya içinde rüyayı yaşadım bugün.. Rüyamda uyudum Rüya gördüm. Bir arabada gidiyordum. Kucağımda da bebeğim vardı evliymişim ve 20 günlük bir kızım varmış. hava bulanık ve etraf sessizdi. 

Bir anda araba bir yere çarptı ve takla atmaya başladı. kucağımdaki bebeğim kollarımdan fırladı bir anda yok oldu. bende ezildim arabanın altında ve öldüm. 

Sonra uyandım ve bunu anneme anlattım. Meğer benim gerçekten bebeğim varmış ama hala üniversite öğrencisiymişim ve okul başlayacakmış onun için yola çıkacakmışım. annem yolda yersin diye bir sürü şey hazırlamış ve beni tembihliyor yolda kendine dikkat et diye. Bineceğim araba rüyamda kaza yaptığım arabaymış. rüyamı anlatmıyorum ama onlara bebeğimi bırakmak istiyorum ben öleceğim bari o ölmesin diye. 

onlar benim öleceğimi bilmiyormuş o yüzden bebeği annesinden ayırmak olmaz al kızını da yurtta bakarsın işte diyorlar. Anneme ablama babama defalarca sarıldım helallik istedim. 

Belki bir daha görüşemeyiz dedim aldım kızımı da bindim. aynı rüyamdaki gibi kaza yaptık ve ben öldüm. Ama kızıma bir şey olmadı. 

Öldüm ama aynı filmlerdeki insanların arasında dolaşıp onların ne yaptığını görüyordum. Kim üzülüyor, kim ağlıyor. onlar beni göremiyordu. Cenaze namazım kılındı kabire koyuldum üstüme attılar toprağı kalbim sıkıştı nefesim kesildi. 

Ordan çıkmaya çalışırken kızımı gördüm ay gibi parlıyordu. Onu izlerken bir gürültü oldu kulaklarım patlarcasına bir zil sesi duydum. 

O anda uyandım meğer odamın telefonu çalıyormuş. Kendime gelemeden açtım telefonu konuşup kapattığımda hala kabirin kalbimde sebep olduğu sıkışıklık vardı. ayılmak baya zor oldu...



4 Değerli Düşünce:

Unknown dedi ki...

Sen canını bu aralar neye sıkıyorsun canım bence onun etkisi bu

Unknown dedi ki...

meleğim olaylar biraz karışık senle dertleşmeye ihtiyacım var :(

mm dedi ki...

O nasıl bir rüya öyle.:(
En son beş yıl önce bu tarz bir rüya gördüm, hala arada aklıma gelir. Hayıra yor, hayırlı olsun canım.:)

Unknown dedi ki...

o zaman bu rüyamı sana ithaf ediyorum melo :)) hayırlara cıksın insallah :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review