22 Ocak 2014 Çarşamba

Nazarlara Geldim ki Beeeen !

Kar'alayan Unknown

Ayyy nazar değdi bana yaaaa... :(

Ben ki başımı yastığa koyar koymaz uykuya dalan, ders dinlerken yaslanmama bile gerek kalmadan uyuyan, sesten, gürültüden, rahatsızlıktan etkilenmeyen, herkesin özenerek keşke ben de senin gibi hemen uyuyabilsem dediği, uyku delisi kar tanesi bugünlerde ciddi uyku problemi çekiyorum.  Özellikle 3 gündür geceleri bir şey oluyor ve uykum kaçıp bir daha da gelmiyor. İlk gün kendimi uyurken odanın içinde geziyor olarak yakaladım. Birden uyandım ve anlamsızca masanın üstünden bir peçete alıp geri yatıp uyudum. İkinci gün mutfaktan gelen seslerden korkup uyuyamadım. Bugün ise sebebini bilmiyorum ama sanırım arkadaşlarımla olan sıkıntıları kafama taktım. Sabaha kadar uyuyamadım tüm gece dönüp durmaktan sinirlerim bozuldu. Bedenim kendime ihanet ediyor gibi hissedip öfkelendim. Önceden uyurdum neden bugün uyuyamadım diye kendime kızmaktan daha da açtım uykumu. Sabah 9.15 gibi dalmışım çok geçmeden bir çocuk sesiyle uyandım. Ev arkadaşımın yeğeni gelmiş bıcır bıcır konuşarak uyanmama vesile oldu. Şuan kıpkırmızı gözlerle geziniyorum. Uykusuzluk migrenimi tetikledi. Tam sersemleştim ufff moralm çok bozuk yaa :( 

Bu arada son sınıf olduğum için final notlarımın açıklanması diğer yıllara göre daha çok önem arz ediyor. Kalma riskimin yüksek olduğu bir ders vardı onun stresinden eridim bittim resmen ama çok şükür ki az olan ihtimal gerçekleşti ve geçtim mutluyum :) Ayrıca başka bir mutlu olay daha yaşadım. Bir dersimden vize notum 68 final notum 92 idi. Bir baktım sistemde final notum silinmiş korktum tabii o kadarda sevinmiştim demek yanlış girilmiş notlar al işte fark edilince de hemen geri aldılar diye sızlanırken sayfayı yeniledim bir de ne göreyim vize 94 final 92 yazıyor :) Uçtum tabii havalara çok süper oldu AA düşen ders sayım artmış oldu :) 

Millet tatile girdi benim dersanem yüzünden bir türlü gidemedim evime.Ama az kaldı 9 gün sonra baba ocağı anne kucağındayım :) Hepinize kucak dolusu sevgiler. 

NOT: Çekiliş için katılım devam ediyor. Genelde mail adresleri yazılmayı unutuluyor. Lütfen dikkat edin ki size çıkarsa ulaşabileyim. Sevgiyle kalın..

6 Değerli Düşünce:

Mert dedi ki...

Uyku problemi çok BÜYÜK BİR SORUN.
İnsanın ağlayası geliyor uyuyamayınca!
Dönüp durunca...

Kafa Dergi'ye bekliyorum ben de. sevgiler... :) :)

Unknown dedi ki...

Uyku problemin belli sitresten o yüzden çok sitres yapmamaya bak olur mu üzme bizi :)
Allaha bırak bak nasıl yolunda gidiyor herşey, yolunda gitmeyen şeylerede hayırla bak ki uykuların kaçmasın canım :)

Aner dedi ki...

Ayy gozu olanin gozu ciksin :)
Uyku problemi en gicik sinir bozucu uyuz problemlerden biri bendede coook war en kisa zamanda notmal rutinine donersin insallah
Sevgilerimle:)

Unknown dedi ki...

Ayy evet yaa sinirlerim bozuluyor uyuyamayınca agresif kompleksli oluyorum :)

Arada bir uğruyorum kafa dergiye yorum bırakmasam da takip ediyorum :)

Unknown dedi ki...

Stres olmaz mı hiç duygucuk final sonuçlarını bekliyordum kaldım mı geçtim mi diye uyku mu kalır insanda işte :)

Unknown dedi ki...

Ben de hiç olmazdı yaa o yüzden bu kadar etkilendim sanıyorumki :) Döndüm sayılır eski halime kocaman öpücükler :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review