24 Temmuz 2013 Çarşamba

Zorbalıkla Mim Yaptım :)

Kar'alayan Unknown

"Prenseslik benim neyime" diyen bir çitlembik var ki blog aleminde pek seviyorum yazılarını. Her zaman yorum yapmasam da okuyorum. İnanılmaz şirin bir üslubu var seviyorum kız seni ;)

Neyse meselemize gelelim. Bu çitlembik bir gün bir mim yapmıştı bende zorla bu mimi alıkoydum. Oda dayanamadı sanırım beni de mimlediğini söyledi. İnanılmaz bir şekilde içim rahat olarak bu mimi keyifle yapıyorum. :)

BEN KİMİM?

-Ben ki, uzaktan bakınca sakin sessiz hanımefendi duruşlu ama yaklaşınca cadılığım ve neşeli yapımla hem can yakan hemde yaktığım cana merhem olan bir zat-ı muhteremim. Normal hayatta samimi olmadıklarıma karşı soğuk ve korkutucu ama samimi olduklarımın tepesine bile çıkacak derece yaramaz bir soytarıyım.

BLOGUMUN ADI NEREDEN GELİYOR?

Uzun yıllar boyunca Erzurum'da yaşadığım süre içinde kar ve kışı hiç sevmezken sonra batıya taşınınca hasret kaldım kara. Hem bu hasretimi temsilen hem de kırılgan yapıma uyumlu bulduğum kar tanesi bloguma isim babası oldu. Tabiii bir de kartanesinin yaratılış eseri bir mükemmelliği var ya işte oda tıpkı ben :))

BLOG AÇMAYA NASIL KARAR VERDİM?

Bir gün hüzünlüydüm ve google'a siyah yazdım, amacım iç karartıcı resimlere bakıp daha da depresyona girmekti sanırım. sonra karşıma Siyah Kuğu çıktı. Onun blogunda dolaşmaya başladım. Şiirsel dili çok etkiledi beni. Uzun zaman onu okudum. Takip ettim. sonra heveslendim bende yazılarımı blogda paylaşmak istedim. Bu münasebetle açtım işte blogumu, iyi ki de açmışım. 

NEDEN YAŞAM BLOGU?

Yaşıyoruz da ondan :)

KİŞİLİĞİN?

Kişiliğim henüz tam keşfedemediğim ama üzerinde çalışmalarımı sürdürdüğüm bir bilinmeyen.

HOŞLANDIKLARIN?

Uykuya bayılırım. Çabuk sıkılan bir yapım olduğu için uzun soluklu hiç bir çalışmaya katılamam. Ama kendi çapımda pasta börek işlerini yapmaktan hoşlanırım. Her kız gibi cicili bicili şeyleri severim. 

HOŞLANMADIKLARIN?

Karşımda limon sıkan, yiyen veya limondan bahsedip benim yüzümü ekşitmemle mutlu olan ve ısrarla buna devam eden  insanları sevmem. Kediden korkarım ve hiç hiç hiiççç hoşlanmam, mümkünse benden uzak kalsın. Sarışın erkeklerden hoşlanmam, bilmese de biliyormuş gibi yapan küstahları ve fotoğraf çekilirken dudaklarını büzen, dilini çıkarark embesil olma çabasına giren kızları boğasım gelir. 

EN ÇOK SEVDİĞİN MAKYAJ MALZEMESİ?

Rimel ve göz kalemi, hıııı bir de çok kırmızı olmayan rujlarımı seviyorum.

ÇANTANDA OLMAZSA OLMAZIN?

Cüzdan, ıslak mendill, peçete, makyaj malzemeleri, anahtar ve kulaklık

EN SON OKUDUĞUN KİTAP?

Değişik olacak ama KPSS Eğitim Bilimleri :)) 


Bu mimi okuyup da yapmak isteyen herkesi mimliyorum. Ama yapanlar lütfen bana yorum bıraksın çünkü herkesinkini okumak istiyorum. Kocaman sevgiler.. Hayırlı iftarlar :)



9 Değerli Düşünce:

çitlembik dedi ki...

Öhm Öhm güzel sözlerin karşısında biraz utanmış olabilirim :)

Mimler sayesinde ne çok ortak noktalar keşfediyoruz. Tanımadığım insanlara soğukluk tanıdıkların tepesine çıkma aynı ben :)) ahh ben de uzun soluklu islere girisemem hic zira sabredemem :)

Ve sevgili kubra, blog aleminde sevdiğim sayılı insanlardansin bil isterim :)

Unknown dedi ki...

Utanınca yüzünde kızarıyorsa sen aslında ben olabilirsin dikkat et :))

Gercek hayatta yüzünü görmemek ama buradan tanımak cok degisik ve güzel bir sey seviyorum buradaki dostlugu :)

Ve son cümleyle beni kalbimden vurdun bil istedim :))

Unknown dedi ki...

Çok haklısın gerçek hayattaki dostluktan çok burdaki dostluk daha güzel bende seviyorum burdaki dostluğu

Unknown dedi ki...

Görür görmez yaptım canım okursan çok sevinirim...

Unknown dedi ki...

Bizde seni seviyoruz kii :)

Unknown dedi ki...

Hemen okuyorum :)

çitlembik dedi ki...

Buradaki dostluk kavramı çok daha özel bence de. Birbirimizin iç dünyalarına tanık oluyoruz. En derin duygularımıza. O yüzden bir çok "sanal olmayan" dostumuzdan daha derin bağ duyuyoruz birbirimize.

Eh o zaman ne mutlu bize kızlar :)

deeptone dedi ki...

hihi, mükemmel kar tanesii.
:)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim ki deepp :)

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review