23 Mayıs 2013 Perşembe

Hayalim, tembellik ve yağmur..

Kar'alayan Unknown

Hayalim.. Bir bahar sabahında öğleye kadar uyuyup sonra kalkıp kendime mükellef bir kahvaltı hazırlayıp saatlerce (her zamanki yavaşlığımla ) kahvaltı masasında oturmak.. Sonra yemek yemekten yorulup masaya en yakın koltuğa uzanmak keyif çayımı da elimin uzandığı bir yere sabitleyip diğer elime kumandayı almak.. Önce kanallarda ne var diye kısa bir tur atmak sonra ya bir moda programı ya da bir müzik kanalı açıp izlesem de izlemesem de ekrana bakmak.. 

Aklımda yapılması gerekenlerin listesi gezinirken onları umursamamak.. Çalan kapı ve telefonları açmamak.. Ahh tek başınalık tam bana göresin adamım :) 


Demlikteki çay bitene kadar koltukta yayılıp televizyon izlemek.. sonra oturmaktan uyuşan uzuvlarımı yerinde oynatıp bir hareketle ayağa kalkmak, içime dolan bir enerjiyle önce perdeleri sonra camları açıp evi havalandırmak, bu arada da kurumaya yüz tutan kahvaltı sofrasını kaldırmak, yatağı toplamak, evi temizlemek... Evi temizlemekle geçen zamanın ve üzerime çöken yorgunluğun acısını dumanı üstünde bir kekle ödüllendirmek... Eee kek çaysız ya da kahvesiz gitmez.. 

Bu arada bir yağmur başlasa camın kenarına oturup yağmuru izlesem, kaçan ıslanan insanlara baksam... Evin içi aynı dışarısı gibi kararsa açmasan lambaları çayımı loşlukta içsem... 

Sonra sıkılıp tekrar televizyonu açsam ve karşıma ESRA EROL'un sunduğu evlilik programı çıksa biraz izlesem sonra insanların ne kadar dönek ne kadar çıkarcı olduklarını bir kez daha görsem. Biri için talip olup gelen kişinin red cevabını aldıktan sonra "O zaman başka taliplerimi aramak istiyorum" derken aslında "Bana karı/koca olsun da ne olursa olsun" demek istediklerini  görebilsem. Oraya gelen masum bir kişilikle nasıl dalga geçildiğine ve insanlarında buna eğlenen gözlerle bakmasına şahit olsam ve tekrar yemin etsem insanların eksikliklerini görmezden gelmeye.

 Sonra desem ki iyi ki tek başımayım, yalnız değilim ama tek başımayım. Sevenlerim var ama benim dünyamda ben tek başımayım.

 Sayın okuyucu kimseyi almadığım dünyamın/evimin penceresinden bakma fırsatı buldun ama daha fazlası olmayacaktır.. Şanslısın eğer seni canı kadar seven insanlarla berabersen, şanslısın eğer istediğinde kaçacağın tek başınalık evin varsa.. Şanslısın.. Şanslıyım...

9 Değerli Düşünce:

Adsız dedi ki...


Sağlıklıysan en büyük şanslısın:-)))

Unknown dedi ki...

o zaman ben şanslıyım felsefik destnym :))

kahvetelvesi dedi ki...

Ama ya o kek tek basina yenmez ki....

Unknown dedi ki...

Kartanem ne güzel hayal, yağmur ve tembellik :)
Bu arada birinci yıla özel çekilişim var bekliyorum :)
http://gokyuzunebakarkenuyuyakalmisim.blogspot.com/2013/05/uykum-ve-ben-1-yln-kutluyor.html

Unknown dedi ki...

bende bu tembellik varken bir kek birde çay ancak kahve telvem idare et :)

Unknown dedi ki...

kimisinin hep daim istediğidir ama kimse yapamaz :) hemen geliyorum :)

Unknown dedi ki...

Canıııııııım bu yazıyı okurken bunu ben mi yazdım acaba diye düşündüm bendr istiyorum yaaaaaa yağmur istiyorum

Unknown dedi ki...

Ayy olsa da izlesek dmi yaa :)

Naz dedi ki...

en sevdiğim şeydir böyle keyif yapmak, amnnn işler beklesin canım deyip sallamak,öğlen ezanını sabah ezanı zannedip öğlene kadar uyumak.... gel keyfim gel....

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review