28 Aralık 2012 Cuma

geciken mim :)

Kar'alayan Unknown
....uzun geçen bir haftanın ardından yeni bir mimle tekrar dönüşlerdeyim. O kadar yoğundum ki kimsenin yazılarını okuyamadım. Açıkçası özledim blogu :) bu yeni mim'i deeptonedan zorla çaldım ve asiruh hiç bir baskı altında kalmadan beni mimlemiş :)) ikisine de teşekkür ederimm çok tatlısınız :)

BLOGUMDA;

# GÖRMEK İSTEDİKLERİM
- Tek kelime bile olsa samimi bir yorum, hatalarımı yapıcı eleştiriler, kimseye hakaret içermeyen yorumlar, yorum yapmak istemeyen ama okuduklarımdan sıkılmayan takipçiler, mümkünse karşı cinse söylenmeyecek kelimeler içermeyen yorumlar, benim blogumu takibe alıp kendi blogu da varsa bana bildiren ve okumama sebep olan takipçileri çook seviyorum :) 

#GÖRMEK İSTEMEDİKLERİM
-Siyasi içerikli yorumlar, aşağılayıcı , gurur kırıcı sözler, kendi bir şeyler üretmeyen üreteni de beğenmeyenler, yorumlarda tartışmalar olmasın .....


NOT: Bu mim çok uzun zamandır var olduğu için herkes yapmıştır sanırım o yüzden kimseyi tekrar tekrar mimleyip uğraştırmıyorum . Zincir bende son bulsun HAYIRLI CUMALAR EFENDİM :)

8 Değerli Düşünce:

Asiruh dedi ki...

hiçbir baskı altında kalmadan mimledim:) hoşuma gitti bu:)))

Unknown dedi ki...

baskı yapmadım yani :)) tekrar tesekkür ederim :)

vikik dedi ki...

bu mim bana da geldi ben de yaklaşık olarak senin gibi cevapladım seni asiruh vasıtasıyla yeni keşfettim selam ben yeni takipçin...

Unknown dedi ki...

"benim blogumu takibe alıp kendi blogu da varsa bana bildiren ve okumama sebep olan takipçileri çook seviyorum :) " İşte bu cümlemde senin gibi yapan takipçilerimi kastetmiştim :) çok sevindim hoşgeldin.. :)

AslıASLI dedi ki...

Çok blog okurum, ilgimi çeken her konuya yazmaya çalışırım. Ama genelde yorum yapmaz sadece okur ve çıkarım.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum, sonuçta hepimiz burada Sevgi ve Samimiyet için varız.

Unknown dedi ki...

olsun okuyor olduğunu bilmek bile güzel ama arada bir yorumda bırakırsan daha mutlu olurum. ben özel olmak istiyorumm :)) burda gercek hayatta çoğu kimse birbirini tanımıyor ama çok sıcak bir ortam var bunu seviyorum :)

Unknown dedi ki...

bende yazıları okuyan ama pek yorum yapmayan biriyim ...bazen burada ki samimiyeti görüyorum da hoşuma gidiyor ama insan bir yandan da çekiniyor yanlış anlar falan diye ....bundan sonra senin yazılarına yorum yapmaya çalışacağım kar tanesi :)sevgiler

Unknown dedi ki...

yok canım yanlış anlaşılmaz merak etme sen. ben şahsen yazılarıma yorum yapıldığını görünce dört köşe oluyorum hatta bir süre sonra samimiyet iyice artıyor. senin de takip etmeni bilmek çok güzel teşekkür ederim :)yorumlarını bekliyorumm :))

Yorum Gönder

Yorum Yapmak ister misin..?

 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review