17 Nisan 2013 Çarşamba

Kartanesinden Veda...

Kar'alayan Unknown 24 Değerli Düşünce

Merhaba herkese..

Hüzün dolu bir merhabayla geldim sizlere...

&

Hayatımda çok önemli bir dönüm noktasındayım ve bu süreci yalnız kalarak atlatmaya çalışacağım. 

Demem o ki blogumu kapatıyorum sizlere veda ediyorum...

Bu kararı almak bana da çok zor ama sağlıklı bir karar verip hayata devam etmem için her şeyden uzaklaşmalıyım.


Bir gün bir kar tanesi olup tekrar ellerinize konmak dileğiyle...

Hoşçakalın...


13 Nisan 2013 Cumartesi

PİŞMANIM ÖLÜME KADAR-25

Kar'alayan Unknown 3 Değerli Düşünce


Her şey düzeliyor muydu yoksa? Kocası eski haline mi dönüyordu. Ya kendisi?

Her ne kadar kocasının bu adımı hoşuna gitse de aklında başkası vardı artık… Serhat…

Acaba ne yapıyordu şu an? O da Sedefi düşünüyor muydu? Sedefe sunduğu teklif o kadar cazipti ki ilk anda kızsa da aklından çıkaramıyordu. İnsana her zaman yasak olan caziptir, helal olan çekici gelmez. Sedef de tam böyle bir ikilem arasında kalmış halde yorgun…


Kocası onun aklındaki düşüncelerden habersiz her şeyin normale döndüğünü düşünürken sedefin aklında sade ve sadece Serhat vardı.

Bir şeyler yapma zamanı gelmişti. Önce hem Serhatın ne kadar samimi olduğunu anlamalıydı. Ya verdiği sözlerde samimi değilse? Kocasına da bir şey hissettirmemeliydi. Kahvaltısı yaptıktan sonra üstüne eline geçirdiği ilk kıyafetleri giyinip evden hızı adımlarla çıktı yürümeye başladı. Hedefe odaklanmış bir avcı gibi etrafına bakmadan yürüyordu. Markete girdi gözleri Serhatı arıyordu. Bulamayınca çalışanlardan birine sordu.

“Merhaba burada çalışan Serhat Bey vardı. Nerede acaba?”

“Dün Serhat Bey işten ayrıldı efendim buyrun ben yardımcı olayım.”

“Neden peki gitme sebebi nedir?”

“Bilmiyorum efendim.”

“Peki teşekkür ederim.”

“Rica ederim.”

Marketten çıktı. Yerdeki kola tenekesine tekmeyi vurdu. Gözlerinden sinirden yaş akmaya başladı.

“Adi pislik beni kandırdı. Hani bana bir sürü şey vadetmişti. Nerdesin gerizekalııııııı. Bende ne salağım yaa asıl gerizekalı benim ki ona inandım. Allahım ben ne kadar nankörüm. oooooooooofffffffff”

Kendi kendine konuşup yürürken Nuray’ın seslenmesiyle kendine geldi. “Hayırdır kızım neyin var noldu çok dalgın gibisin.”

“Yok bişey Nuray anne ii..iyim.”

“Yok kızım ben bilmiyorum sanki senin iyi mi kötü mü olduğunu söyle hadi kim naptı sana.”

Sedef o kadar çaresiz ve kandırılmış hissediyordu ki tutunacak dal aradığı yerde Nurayın ellerinden tuttu.
“Ah be Nuray annem başıma neler geldi bir bilsen. Ben o kadar kötü biriyim ki çok kötüyüm çookk”

“Dur böyle sokak ortasında olmaz gel bize gidelim evde kimse yok ben sana bir de çay demlerim hem sakinleşirsin hem de konuşuruz.”

“Tamam…”
İkisi birlikte yavaş yavaş yürüyerek eve geldiler. Sedef ağlamaya devam ediyordu.
Eve girdiler Sedef kendini koltuğa bıraktı kımıldamadan oturuyordu biraz sonra Nuray elinde iki bardak çayla geldi.

“Anlat bakalım neler oldu?”

“ Sana bunları anlattığımda benden nefret edeceksin biliyorum ama artık yüreğim içime sığmıyor. Ben malum yangından sonra kendimi toparlayamadım Nuray anne, hep kötü davrandım kendime ve tabii ki kocama da… Bana karşı hep alttan aldı ama bir gün tam iyileştim dedim dışarı yemeğe gittik. Biz güzel güzel yemek yerken bir kadın çıkageldi. 

Zaten o kadın kocamı seviyordu biliyordum ama kocam aramızda bir şey diyordu. Tam düğün günümde bana gelip kocamla ilişkisi olduğunu söyledi. Ama ben kocama inandım hep. Meğer beni ayakta uyutmuşlar. Aralarında bir şeyler varmış. Aynı iş yerinde çalışıyorlar. Neden olmasın ki evde benle işte onunla.. ahh ahh ne aptalımmm…

Neyse biz o gün yemek yerken bu kadın geldi salak salak konuştu. Ben kocamın bana ait olduğunu sanarken meğer o bizim ortak malımızmış. O günden sonra kocamla aramız bozuldu. Onu hiç dinlemedim. Açıklamak istedi ama biliyorum neler diyeceğini. Daha fazla beni kandırmasına izin vermedim. Yıllarca ayakta uyumuşum. İlk zamanlarda ilgiliydi ama sonra oda bıraktı. Biz aynı evde iki yabancıydık. Gerekmedikçe konuşmayan birbirini umursamayan… 

Sonra biri çıktı karşıma bana aşık olduğunu söyledi. Olmaz dedim evliyim dedim yapamam dedim anlamadı vazgeçmedi. Kocam benim yüzüm çirkinleşti diye beni aldatırken o kişi benim bu halime aşık oldu. Bana o kadar güzel şeyler söyledi ki hem aklımı hem de kalbimi çalmayı başardı. Bana bir çok şey vaadetti ama şimdi oda gitti. Ben hep inandım hem kocama hem ona. Hep güvendim çok aptalım çokk..”

Hıçkırıklar Sedefin sözlerine engel oluyordu. İçini çeke çeke ağlamaktan halsiz düştü. Artık anlattıkları sayıklar gibiydi. Gözleri kapalı sesi durgun…

“Ben ne yapacam anne söyle ne kocamla yapabiliyorum ne de kalbimin sahibi burada. Ben ne yapacam Allah aşkına sen söyle.”

Sedefe sımsıkı sarılan Nuray aynı ona annesi gibi davranıyordu. Gözlerini silip başını okşuyordu. Her şeyin güzel olacağını söylüyordu.

“Canım Sedefim ah be kızım sen bu kadar şeyi nasıl o küçücük yüreğinde sakladın. Ama artık bana her şeyi anlatabilirsin. Ben senden neden nefret edeyim ki kızımsın sen benim. Bu saatten sonra sana şunu sev bunu sev demem ama kocan senindir kocandır kızım. Yasak caziptir ama helale bakmak erdemdir. Sen o kişiye olan sevgini kat be kat kocana verebilirsin. Zor zamanında sana iki güzel söz söyleyip seni kandıran biri için kocanı bırakma sakın. Yangından önce ne kadar mutlu olduğunuzu sen bana anlatmıştın yine başabilirsiniz.”

“O bana nasıl ihanet ettiyse bende ona ettim. Benim ondan ne farkım kaldı. Artık biz nasıl karıkoca oluruz başkaları varken.”

“Kocana açıklama yapmak için bir fırsat ver kızım. Sonra kararını verirsin.”

“Tamam anne…”

Sedef konuşurken halsizlikten uyuyakalmıştı. Nuray da onun üstünü örtüp odadan sessizce çıkı.
Sedef rüyasında bile Serhatın onu bırakıp gittiğini ıssız bir çölde yapayalnız kaldığını görüyordu…

11 Nisan 2013 Perşembe

Kar tanesi Ölümden Döndü ! :S

Kar'alayan Unknown 16 Değerli Düşünce

Sene olmuş 2013 öğrenciyi çileden çıkaran hocaların sayısı tükenmedi. Köküne kibrit suyu hepsininde.

2 senedir öyle bir illlet hoca var ki başımın belası kurtulamadım. Adam her dönem dersime giriyor. Hayır yani insan bu kadar mı para düşkünü olur. Verseler bütün derslere o girecek adeta ilkokuldaki sınıf öğretmenimiz olacak. Yanlış anlaşılmasın adam ders anlatmayı sevdiğinden değil. Verdiği her ders için ayrı para aldığından.


Bu alanda namı duyulmuş nefret edilenler arasında number one! 

Geçen 3 dönemde  ufak sıyrıklarla atlattığımız sürtüşmelerimiz olmuştu sonucunda bütünlemeye kalmıştım ama olsun yazın bile onu görmek benim çekilecek çilemmiş!


Bu dönem başladığından beri her hafta bir kavga her hafta bir atışma. Bakınız bir üniversite hocası öğrenciyle şöyle bir tartışmaya girer mi? Bahanesi benim İmam Hatip Lisesinde staj yapmak istememem. Bak bak baakk ne büyük suç. Sanki tüm sınıf orada yapacak yaa başka okul istedim diye tüm sınıfın önünde bana hakaret etme hakkını sen nerden buluyorsun? Benimde bu tartışmada onu kızdıracak cevaplarımın olması 2.haftaki tartışmaya temel oldu. 


Bu seferki derdimizde ben hocadan izin almadan sınıftan çıkmışım. Ya sen nerde ders veriyorsun pardon ama burası üniversite yani sen anlat dersini git sana ne kim gelirse gelsin yada çıkan çıksın. Zaten çantamı montumu falanda almadım acil bir  telefon geldi onun için çıktım. Geri girdiğimde adımı sordu. Zaten ben yokken gerekli hakareti arkamdan söylemiş birde benim yüzüme özet geçti.


3.hafta oldu yine bir bahaneyle bana sardı. bugün 4.haftaydı. Bugün kararlıydım ne derse desin cevap vermeyeceğim diye kendimi odakladım gittim. Yolda da onun 3 haftadır beğenmeyip tekrar tekrar yaptırdığı ödev yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. 


Dün geç saatlere kadar oturup ödevi tamamladım. Flash belleğe attım ama sabah çıktı almaya gittiğimde kırtasiyede dosya görünmedi. Tekrar yurda dönsem geç kalacaktım. Arkadaşımı aradım mail olarak atmasını söylerken kontorum bitti. Ne yapcam diye panikle sokakta dolanırken msj atmak aklıma geldi. mesajı yazıp bir yandanda derse yetişecem diye yola bakmamışım. adımım attım. Ve ani bir acı fren sesi bir de kulaklarımı patlatırcasına korna sesi. bir kaç cm daha ilerde olsam kartanesi mefta olacaktı. !


Hem şoka girdim yerimden kımıldayamadım hemde kaskatı kesildim. sanırım kendimi çok sıktım. Şuan sol bileğim iptal oldu. o halde birde okula yürüdüm. Salak adamın ödevini çıktı aldım gittim derse bu seferde dedi ki "Yok bunda eksikler var bakmam bile direk çizerim tamamla gel.

"Zıkkımın dibine bak sen gerizekalı seni buraya hoca yapanın aklına şaşarım ben." demeyi çok isterdim ama diyemedim ya la...
O an hem o korkumu hemde yılların sinirini ondan çıkarırdım da neyse dua etsin bileğim sakat.!


Beyefendinin dediklerini yaptım verdim ödevi çıktım dersten hemen hastaneye ve ardından eczaneye gittim. Şuan sargılı sargılı yazıyorum bu postu. Dualarınızı ve sabır dileklerinizi bekliyorum. Ben bu adamla bir sene daha nasıl geçirecem bilmiyorum en sonunda soluğu Bakırköyde alacam bu gidişle.

"BU ARADA FENERBAHÇEME BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.İNŞALLAH KAZANIRIZ.ÇUBUKLU AŞKINA KAZAN KANARYA."

8 Nisan 2013 Pazartesi

PİŞMANIM ÖLÜME KADAR-24

Kar'alayan Unknown 17 Değerli Düşünce


Sedef ne zaman birine güvense yarı yolda kalıyordu. 

Kocasına güvendi onu aldattı babasına güvendi o koydu gitti annesine güvendi oda öldü şimdi de sıra Serhattaydı. Oysa ki ne kadar da umut dolu gelmişti Serhat’ın yanına. 

Umutları yıkılmış bir şekilde eve dönerken gözlerinde akan yaşlara engel olamadı. Bahçeye girdiğinde Nuray teyzesi görmesin diye başını iyice aşağı eğdi. Kendini berbat hissediyordu. Duşa girip kendine gelmek istedi. 

“Allah kahretsin yaa offf sular da tam gidecek zamanı buldu. Ne berbat gün Allahımmm”

Aksilikler üst üste geldikçe çıldırma vaziyetine geldi. En iyisi biraz uyuyup sakinleşmek diye hemen üstünü değiştirip yatağa girdi. Uyumakta zorlansa da uzun saatler boyunca deliksiz  uyudu. Öyle ki kocası eve geldiğinde Sedef hala uyuyordu. Kocasının kapıyı çalmasıyla uyanan Sedef kendini daha iyi hissettiğini fark etti. Uyumaktan şişmiş bir suratla kapıyı açınca kocası onun hasta olduğunu düşünüp bir anlık telaşa kapıldı. 

“Bir şeyin mi var Sedef iyi misin hasta gibisin.”


“Yok sadece uyuyordum yeni uyandımda o yüzden böyleyim. Hoş geldin nasıldı günün?”


“İyiydi her zaman ki gibi çalışanların derdi sıkıntısı işte. Yemeği dışarda yiyelim mi sanırım evde yemek yok”

“Evet yapmadım uyuyakalmışım ama dışarı çıkmak yerine eve sipariş versek olmaz mı bu halde çıkmak istemiyorum.”

“Olur, sen nasıl istersen. Ama ben sonra da biraz yürürüz diye düşünmüştüm.”

“Neden benimle bugün böyle ilgileniyorsun?”

“Biz evliyiz karı kocayız Sedef düşman değil. Neden sende beni bu kadar tersliyorsun?”

“Öyleyiz ama bu kadar zaman sonra aklım karıştı nereden çıktı diye düşündüm.”


“Bu hale gelmemize neden sen değil misin Sedef. Sen ve senin kuruntuların bizi yedi bitirdi. Ben her zaman sana hoşgörülü anlayışlı oldum ama sen bencillikle ödül alabilirsin.”


“Sen ne biçim konuşuyorsun be adam esas bencil sensin. Ben güzelken hep benimle ilgilenirdin ama yüzüm çirkinleştikçe benden uzaklaştın gittin başka kadınlara. Ben sana tavır yapınca da ben mi suçlu oldum.”


“BEN BAŞKA KADINLARA GİTMEDİİİİİİİİİİM. Neden beni dinlemedin zamanında? Ben sana her şeyi açıklamak istedikçe sen kaçtın. Beni suçladın. Ben seni aldatmadım. Senden başkasını istemiyorum. Ama sen böyle yaptıkça bir gün çıkıp gideceğim.”


“Sen zaten bahane arıyorsun beni terk etmeye. Tamam çık git ne halin varsa gör. Hatta bak açıkta kalma o Hale karısına git. O sana zaten meraklı alır hemen evine. Sende huzurlu bir yaşam sürersin.”


“Sedef senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Neler söylüyorsun sen. Aklımdan bile geçmeyen şeylerle suçluyorsun beni. Allah kahretsin ben sana iyilikten başka ne yaptım? Bugün sadece eskisi gibi bir akşam geçirmek istemiştim. Ben evlendiğim kadını çok özledim senin de çabanla eskiye döneriz demiştim ama sen beni çoktan bitirmişsin baksana.”

“Ben seni bitirmedim beni bitiren sensin ! Ama ben yapacağımı biliyorum.”

“Ne yapacaksın?”

“SANANEEEE”

“Tamam Sedef  tamam”


Sedef sinirden kapıyı çarpıp odaya girdi ağlama sesi tüm evde yayılıyordu. Kocası az önce ona bağırdı ama yine de kıyamıyordu. “Allahım sen bana çıkış yolu göster nolur. Evliliğim bitmesin. Ben ondan başkasını istemiyorum. Sen onun kalbine ferahlık ver nolur.”

Sedef dakikalardır hüngür hüngür ağlıyordu. Hem Serhata olan kızgınlığı hemde kocasına olan hiddeti ondan bu duygu boşalmasına sebep olmuştu. Kendini odaya kapatıp dünyadan kopmaya alışkındı olacaklar yine o yöndeydi ama o sırada kapı açıldı. 

Kocası içeri girip Sedef’e hiçbir şey söylemeden sımsıkı sarıldı. Sedef bu hareketi hiç beklemiyordu. Şok oldu hareket edemedi. En başta kızsa da sonradan oda kocasına sarıldı.

Sarılmanın tadını unutmuş iki beden, sevmeye acıkmış iki kalp düştüğü bataklıktan çıkmak için savaşmaya karar verdiler. 

Birbirlerine demeseler bile kalpleri o an bunu hissetti.

7 Nisan 2013 Pazar

OCAK-ŞUBAT-MART-NİSAN-..... SENDROMU

Kar'alayan Unknown 3 Değerli Düşünce


İŞTE BU ARALAR TAM DA BU MODDAYIM. DERS ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİN 

FARKINDAYIM AMA BENİ MASADAN UZAKLAŞTIRAN BİR ÇOK SEBEP 

BULABİLİYORUM. BAHANEM ÇOK AMA ÇALIŞMAYA HEVESİM YOK. SIRF 

ÇALIŞABİLEYİM DİYE MİLLİ KÜTÜPHANEYE YÜRÜYORUM YARIM SAAT FALAN 

YOKUŞ ÇIKTIKTAN SONRA YORULUYORUM ORADA DA SESSİZLİKTEN UYKUM 

GELİYOR. NE OLACAK BENİM BU BAHAR SENDROMUM BİLMİYORUM DAHA 

DÖNEMİN BİTMESİNE İKİ BUÇUK AY VAR AMA BEN ŞİMDİDEN KOYVERDİM 

GİTTİ. BABAMDA BANA AYNISINDAN YAPACAK GÖRECEM HEY ALLAHIM YAA 

SEN BANA AKIL VER.

5 Nisan 2013 Cuma

^_^ YEŞİLİME ^_^

Kar'alayan Unknown 3 Değerli Düşünce

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem..

Şimdi bu satırları okuyunca aklınıza sevdiceğime olan aşkım gelebilir ama bu kez ona değil bu satırlar :) Aaa ama kıskanmasın onuda çok seviyorum ki benn :)

Bu sözlerin alıcısı Sayın benim kardeşim gibi olan bayan yeşil yani en yakın 2 arkadaşımdan biri ;)

Bir zamanlar ona bir sözüm vardı demiştim ki sana özel bir yazı yazacam sanırım bugün onun yokluğu beni bu yazıya teslim etti...

...Biz yıllar önce tanıştık. Yaklaşık 7 yıllık arkadaşız. Lisenin ilk günü tanışmıştık. bir yerde ilk tanıştığınız kişiler zamanla çok yakın arkadaşınız olur diye okumuştum bir yazıda, bizimki de o hesap. 

Lisenin kendince zor ve neşeli geçen günlerinde ergenliğin dibine vurarak mükemmel 3 yıl yaşadık. Bizim bi de üçüncümüz var bal köpüğü. Onu başka bir yazıda anlatacam:) Zamanla arkadaşlığımıza başka kişiler dahil oldu ama tutunamadılar. Akıllarınca bizi dışladılar ama yalnız kalan onlar oldu. Nerde kalmıştık ha 3 yılı beraber okuduk sonra benim babamın tayini çıktı. Oradan taşındık ben bambaşka bir şehirde sap gibi kaldım. Yapayalnız hissettiğim günlerde birbirimizi arayıp ağlıyoduk hehe :)

Bir yılı ayrı geçirdikten sonra kader bizim daha fazla ayrı kalmamızı istemedi veee ikimizde Ankarada üniversite kazandık. Beraber eve çıkma hayallerimize ailelerimiz evhamlarıyla set çekti ama biz kopmadık 3. yılımızda aynı yerde kalmayı başardık. Şuan yurtta oda arkadaşıyız. Keşke herkes onun gibi bir oda arkadaşına sahip olabilse. .kendisi o kadar temiz ve titiz ki aklınız durur. Perşembe günleri dersi yok okula gitmediği için oturup odayı temizliyor. aynı Kanal D deki Yalan Dünya dizisindeki Servet gibi çamaşır suyu kokusu hastası :))

Şuan kendisi okulun düzenlediği Çanakkale Gezisine gitti. Yalnız bıraktı beni  hain yeşil :)

Anneme söyledim yeşil gitti diye o bile diyoki " Ah yavrum sen yetim öksüz mü kaldınn" bakın o bile kabullenmiş benim yeşile olan düşkünlüğümü.

Aslında çok fazla planım vardı. o yokken oturup bol bol kaçırdığım dizileri izleyecektim ama vazgectim uyuklayan gözlerimi normale dönüştürmek için bi duş alıp ders çalışacağım. .Malum sınav zamanı sıkışmamak için önceden azcık sıkmam lazım. Birde çok sıkılırsam dersten kendimi ödüllendirmek için hikayeme yeni bölüm yazacağım. burdan okurlara duyurulur.

Son olarak YEŞİL SEN GİTMEDEN SENİ ÖZLEDİMM 

3 Nisan 2013 Çarşamba

Kar tanesi neler yapıyor??

Kar'alayan Unknown 2 Değerli Düşünce

Uzun zaman oldu blogdan uzak kaldım sadece duyuru yazıyorum çıkıyorum. İtiraf ediyorum ÖZLEDİMM!!

Bugünde duyuru yazacaktım ama daha içten bir yazı yazmak istedim. Bu aralar kar tanesi neler yapıyor?

*Kar tanesinin çekilişi sona erdi onun heyecanıyla zaman geçirdi. Bugün kargoya verdim kısa zamanda kazanan zeynep efenin elinde olur umarım :) güle güle kullansın ^_^

*Kar tanesi Melodramın blogunda düzenlediği etkinliğe hazırlanıyor. (Acaba kiminle eşleşeceğiimm)

*Kar tanesinin okulla fena halde başı dertte :( Bu sene çok zormuş yaa hemde hergün dersim sabah 08.30da olunca sabah uyku keyiflerim bitttiiii... ama bazen dayanamıyorum uyuyakalıyorum. Hatta geçen hafta uyuduğum için gitmediğim derste quiz yapmış hoca ben kaçırdım ve vize notumun bir kısmı kocaman bir SIFIR oldu. Bunu babama diyemedim gözlerimi oyar valla :))

*Kar tanesi yeni bir hikaye okumaya başladı. Sayın kalem ustası melek bahar yeni bir hikayeye başladı okumanızı tavsiye ederim ısrarla :)

*Kar tanesi anne ve babasını görmeye memlekete gitti ama 2 gün yetmedi yaaa çok az olduu.

*Kar tanesi fal baktırdı. Fal bakan kadının tabiriyle elimi attığım yerden kısmet çıkmaya devam ediyor.. sıkıldım birazcık bundan..

*Kar tanesi ingilizcesini pratikleştirmek amacıyla yeni bir set keşfetti uykuda bilinçaltını tetikleyerek öğreniliyormuş. o seti alıp almamak konusunda kararsız sizce olabilir mi böyle bir şey? bakınız link şu: http://www.uyurkeningilizce.net/ aslında psikoloji okuyan biri için bunun olma ihtimalini biliyorum ama emin değilim buna 80 tl versem mi?

*Kar tanesi hikayesini yazmayı çok özledi ama zaman bulup da yazamıyor.

*Kar tanesi sagopa ve kolera ikilisinin hoş şarkılarının tutkunu olmaya devam ediyor.

*Kar tanesi blogda yazmaya onu heveslendiren kalem üstadı Siyah Kuğusunu özledi :(

*Kar tanesinin doğum günü yaklaşıyor öyle bir nazlanıyor ki sevdiceğine görmeyin gitsinn :))

*Kar tanesi meleğinin teşfikiyle ALESe hazırlanmaya başladı ve tabii ki bir de KpSS ye hazırlanıyor.

-Kısacası kar tanesi sizi çok seviyor ve çok özledi :)



 

KAR TANESİ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review